lastolite avenger colorama national-geographic gitzo rycote joby
 
Фуд-фотографія: світло, фони та поверхні

Фуд-фотографія: світло, фони та поверхні

У міру того як популярність фуд-блогерів в соціальних мережах продовжує зростати, зростає й інтерес до фуд-фотографії.

Кожен хороший фуд-фотограф знає, що для відмінної фотостудії для фуд-фотографії потрібно хороше освітлення і фон для створення якісних фуд-знімків.

Ми сподіваємося, що це керівництво допоможе вам поліпшити вашу фуд-фотозйомку, давши вам кілька порад про кращих фонах для фуд-фотографії і вкаже вам правильний напрямок в обладнанні своєї студії.

Тривале і надійне освітлення - основа фуд-фотографії

При фотографуванні їжі і предметної зйомці критично важливо правильне освітлення об'єкту зйомки. Тому Manfrotto пропонує безліч категорій освітлювальних приладів, які не мають собі рівних за своїми характеристиками і цінності. Ці продукти можна використовувати разом з іншими товарами Manfrotto, такими як софтбокси для фуд-фотографії з серії Lastolite by Manfrotto, щоб надає різні світлові рішення для управління, розсіювання і напрямки пучка світла для досягнення бажаного ефекту.

Ви можете встановити своє освітлювальне обладнання на відомі стійки і опори Manfrotto, наприклад, набір з 3 алюмінієвих стійок Master з повітряної амортизацією, які можна адаптувати для використання з вашими світлодіодним світлом або спалахами, а також з іншим студійним обладнанням. Вони легкі, але досить міцні, щоб витримувати до 9 кг освітлювального обладнання!

Реквізит для фуд-фотографії - основа для фуд-фотографії

Фон, який ви вибираєте для об'єкта зйомки, майже так само важливий, як і освітлення: він повинен доповнювати їжу і посилювати ефект, до якого ви прагнете в зйомці. Лінія фонів і аксесуарів Colorama пропонує безліч фонів, доступних у величезному асортименті кольорів, розмірів і матеріалів, і дуже популярна серед студійних фотографів. Стельове кріплення Colorama Rolleasy для одного рулону паперу 3,55 м - це міцна студійна система підтримки фону, яку можна встановити на стіну або стелю зі знімною рукояткою, щоб піднімати і опускати фон і фіксувати положення.

Аналогічним чином, настінне кріплення Colorama Rolleasy для одного вінілового фону 3,55 м можна прикріпити до стелі або стіни, а завдяки його конструкції ви можете використовувати кілька паперових або вінілові фонів в рулонах шириною 2,75 м або 3,55 м. Ви можете використовувати кілька кріплень поруч один з одним, щоб ви могли вибирати з декількох поверхонь для фотозйомки їжі.

Якщо вам потрібні інші портативні аксесуари, які можна брати з собою в дорогу, складаний фон 1,5 x 2,1 м Urban Red Brick / Grey Stone можна швидко встановити або упакувати і миттєво створити урбанічний бекграунд, незалежно від прогнозу погоди. Він складається до однієї третини свого розміру, так що ви можете легко взяти його з собою в наступну локацію.

Ви можете встановити фон з допомогою комплекту з фотостійок. Вона досить міцна, щоб витримати до 10 кг обладнання, а завдяки легкій рамі комплект просто зібрати і взяти з собою куди завгодно.

Оскільки ви постійно в дорозі, вам слід перевірити деякі з наших сумок для камер Manfrotto із серії Pro Light Reloader, наприклад сумка на колесах Pro Light Reloader Switch-55 захищає дзеркальні камери завдяки своїй міцній і легкої конструкції, а також додаткові 4-5 об'єктивів, що дозволяє легко транспортувати обладнання. Стильний дизайн сумки відрізняє її від інших сумок для камер, і вона спроектована так, щоб відповідати вимогам до розмірів ручної поклажі. Кофр на колесах ProLight Reloader Tough-55 LowLid має жорстку зовнішню оболонку і внутрішні відсіки з м'якою підкладкою для захисту двох камер DLSR, а також 4-5 додаткових об'єктивів і поставляється з системою кріплення для штатива.

Сподіваємося, що ви знайшли наше керівництво з купівлі корисним


Повязані продукти

Nano Plus стійка
0р.
Де купити

Стійка Nano Plus - міцна стійка Nano Manfrotto, створена спеціально для найвимогливіших творців контенту, що працюють в студії або на локаціях. При значній максимальному навантаженні в 4 кг в розкладеному вигляді Nano Plus комфортна і безкомпромісна в роботі з новітнім портативним світловим обладнанням, включаючи спалаху або LED світильники навіть в поєднанні з модифікаторами світла, що дозволяє вам зосередитися на своїй творчості. Компактна довжина в складеному вигляді в 52 см робить Nano Plus ідеальним варіантом для творчих людей. Портативна опора для світла Nano Plus стабільна і надійна. Вона легко поміщається в кишеню для штатива на бічній частині більшості сумок для камери, що дозволяє зібрати повний комплект світлового обладнання для виїзних зйомок або в подорож і залишатися без нічого. Nano Plus оснащена корисною вирівнює ногою, що забезпечує стабільну вертикальну опору для світла навіть в складних умовах, таких як нерівна місцевість, приховані вулички міста і навіть скелясті схили. Ця універсальна стійка для має кілька варіантів кріплення, включаючи 16-міліметрову втулку з різьбою 3/8 '' плюс знімний різьбовій адаптер 1/4 '', забезпечуючи надійне кріплення для широкого спектра світлового обладнання. Ще одна велика перевага Nano Plus - максимальна висота 197 см, що дозволяє користувачам розміщувати освітлювальні прилади на комфортному для зйомки рівні...

Купити
Ezybox Hotshoe Софтбокс з кріпленням для спалаху 38x38см
0р.
Де купити

Софтбокс Ezybox Hotshoe 38 x 38см перетворює вашу батарейну спалах з поворотною головою з джерела жорстко спрямованого світла в джерело м'якого розсіяного світла, який потім можна встановити як на стійку, так і на камеру. Ezybox Hotshoe перетворюється в плоский формат так само, як і інші моделі софтбокса Ezybox, але не складається...

Купити
StudioLink комплект хромакея 3 x 3м, зелений
0р.
Де купити

StudioLink комплект хромакея 3 х 3м включає в себе: • Одну бистрособірающуюся алюмінієву раму • Одне полотно хромакея зеленого кольору на кліпсах • Один кофр Система фону StudioLink StudioLink - унікальна система модульних хромакея для використання в студії і на локаціях. Для організації різних конфігурацій хромакея екрани StudioLink 3 x 3м після складання можна об'єднати в єдину конструкцію за допомогою з'єднувального комплекту StudioLink (купується окремо): один до іншого по прямій лінії або у вигляді кривої аж до замкнутої 360-градусної форми. Для створення другого рівня окремі або з'єднані між собою екрани можна розміщувати друг над другом (з використанням стандартних грип-власників). Щоб закріпити екрани між собою, з'єднувальний комплект StudioLink включає в себе три шарнірні скоби, що з'єднують алюмінієві рами, і сполучну смугу хромакея на кліпсах, що приховує алюмінієві рами і скоби. Полотно хромакея і сполучні смуги на кліпсах мають 15см «спідницю» по нижньому краю, що при установці екранів один над іншим або на підлогу дозволяє приховувати алюмінієву раму і забезпечувати безперервну поверхню хромакея. StudioLink з'єднувальний комплект доступний окремо в зеленому і синьому кольорах. Полотна хромакея також доступні окремо для тих користувачів, хто хоче перемикатися між синім і зеленим кольорами...

Купити

Категорії