lastolite avenger colorama national-geographic gitzo rycote joby
 
Гайд по сумкам

Гайд по сумкам

Незалежно від того, любитель ви, який користується камерою лише у відпустці раз на рік, чи профессіонал що робить професійні зйомки від світанку до сутінків, один з перших аксесуарів, про яке слід подумати, - це сумка для фотокамери хорошої якості.

Однак, вибираючи безліч різноманітних сумок та фасонів, пошук потрібного може часом бути трохи приголомшливим.

Сумки для камер

Сумки месенджери та плечові сумки є одними з найбільш практичних рішень. Windsor Messenger M або Noreg Messenger 30 - це деякі з наших стильних рішень для сумок для фотокамер, які дозволять переносити вашу камеру щодня. Завдяки ряду компонентів та блискавок, ці сумки забезпечують швидкий доступ до вашої камери та простору для носіння додаткових лінз. Мало того, ви також можете носити з собою такі важливі предмети як ноутбук, пляшку води, що робить їх фантастичними багатоцільовими сумками.

Професійною альтернативою мессенджеру є слінг-сумка, така як слінг-сумка ProLight FastTrack. Вона більше схоже на рюкзак, ніж сумку-месенджер, але у неї  є той фірмовий ремінь, який проходить через груди, що робить їх схожими на сумку-месенджер.

Слінги також дають вам швидший доступ до камери, ніж рюкзак, оскільки ви можете повертати сумку навколо свого тіла, щоб мати доступ до основного відділення.

Не забувайте, що месенджери також ідеально підходять для перельотів, оскільки ви можете легко зберігати їх під своїм сидінням або у верхньому відділенні кабіни літака. Якщо ви їдете на велосипеді, сумки-месенджери справді стають своїми, але вони також ідеально підходять для тих, хто гуляє.

Сумки-месенджери - це вишукані та стильні сумки для камер, але також дуже стримані, що робить їх фантастичним вибором для робочого місця. Не забудьте перевірити колекцію National Geographic для різноманітних стилів.

Кобури для камер

Сумки кобури унікальні, оскільки вони розроблені для того, щоб переносити лише вашу камеру з улюбленим об’єктивом і все. У цих сумках немає місця для додаткових лінз або аксесуарів, тож те, що ви бачите, те і отримуєте! Залежно від розміру існують кобури для беззеркальних камер, а також кобури, виготовлені для розміщення дзеркальних камер.

Ще однією особливістю сумки в кобурі є те, що багато хто призначений для того, щоб повісити пояс навколо талії, крім того, що його несе ремінець. Це чудово, оскільки знімає всю вагу з ваших плечей і забезпечує надзвичайно простий доступ до камери.

Сумки кобури створені, щоб дійсно захистити вашу камеру. Коли ви вставляєте камеру в сумку, вона щільно сидить, щільно оббиваючи її, і, як правило, вони мають вбудований захист від дощу, який ви можете легко надіти  на сумку.

Ще однією величезною перевагою кобурної сумки є те, що якщо ви не хочете носити її на поясі, ви можете упакувати її у більшу сумку, щоб надійно зберігати. Одне, на що слід звернути увагу, купуючи сумку з кобурою, - це те, що ви хочете, щоб вона максимально щільно прилягала до вашої камери, тому виберіть одну для основної лінзи, яку ви налаштували (об’єктив, який ви використовуєте найбільше). Таким чином ви забезпечуєте максимальний захист. Ви навіть можете отримати кобуру, яка підходить для вашого об’єктива 70-200 мм.

Якщо ви багато фотографуєте на події, і хочете носити з собою запасну камеру з прикріпленим об'єктивом, то сумка з кобурою є гарною альтернативою порівняно з відкритим джгутом, який забезпечує менший загальний захист. У будь-якому випадку, якщо ви хочете носити з собою лише свою камеру та один об’єктив, то сумка для камери в кобурі - це саме для вас.

Роликові сумки для камер

Роликові сумки для камер абсолютно фантастичні для транспортування величезної кількості важкого обладнання камери, не маючи носити все це на спині. Насправді, роликова сумка для камери - це все одно, що мати всю свою домашню студію з собою на колесах!

Наша колекція ProLight складається з 7 переносних рішень, які виглядають як будь-який тип сумок на колесах, але всередині розділені на ряд захисних відсіків для перенесення кількох лінз, ноутбуків і планшетів, студійних ліхтарів та спалахів, карданних штативів, штативів та цілої купи інших аксесуарів.

Зокрема, нова роликова сумка Pro Light Reloader Air-55 для дзеркальних дзеркальних фотокамер та відеокамер розроблена спеціально для мандрівників та підходить для розмірів міжнародних авіакомпаній.

Зовні Reloader Air-55 виготовлений із тканини Pro-Light Rip-Stop із покращеним захистом кутів та додатковими захисними накладками; всередині він оснащений формованим лотком EVA, що забезпечує легку вагу та захист. Оснащений великою передньою кишенею для 17-дюймового ноутбука та додатковою другою передньою кишенєю для документів та особистих речей.

Якщо ви багато подорожуєте, і знаєте, що вам потрібна більша частина вашого обладнання для камери, тоді сумка з роликовими фотокамерами дійсно є розумною інвестицією, перегляньте повний асортимент. Якщо вам потрібна допомога у пошуку потрібного обладнання, щоб максимально зайнятися фотографією на відкритому повітрі за кордоном, також завітайте до нашого посібника з купівлі туристичних фотографій!

Рюкзаки для камери

Рюкзаки для камер - це спеціалізовані рюкзаки, які часто віддають перевагу мандрівним фотографам. Під час подорожі вам потрібен зручний рюкзак для камери, на якому можна розмістити все ваше обладнання, лінзи, фільтри, штатив тощо, а також мати достатньо місця для речей, таких як вода, їжа, куртка або додатковий одяг.

Як і для наших месенджерів, і в цьому випадку ви можете вибрати між стильним рішенням або більш професійним рішенням залежно від габаритів вашого обладнання.

Рюкзаки для фотоапаратів можуть бути компактними та простими, як у колекції NX, або стильними, як рюкзак Noreg чи Manatthan. Всі ці стильні рішення дозволяють брати з собою не тільки обладнання камери, але й особисті речі, такі як пляшка води або ноутбук.


Якщо ви маєте професійний комплект - ми говоримо про два корпуси камер, кілька об’єктивів, ноутбук, фільтри та всі інші аксесуари - тоді вас може зацікавити наша колекція Advanced та Pro Light Ще один тип рюкзака для камери, слідкуйте за таким рюкзаком для безпілотників, як Pro Light 3N1-36 або рюкзак для безпілотників Aviator. Вони створені спеціально для безпілотників, таких як DJI Phantom 4, але вони також можуть нести багато іншого обладнання камери. Ви будете дуже здивовані тим, скільки можна упакувати в рюкзак для безпілотників.

Сумки для штативів

Сумки для штативів - це зручне рішення для перенесення що набагато більше захищає ваш штатив, ніж просто прив’язування його до рюкзака.. Якщо ви хочете безпечно транспортувати свій штатив, ви можете вибрати з цілої серії мішків для штативів, спеціально розроблених для всіх існуючих моделей штативів і створених для розміщення всіх різних розмірів та вагових можливостей. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати той, який найкраще підходить для вашого штатива.

То як вибрати сумку?

Існує так багато різноманітних фотографічних сумок, але вам просто потрібно пам’ятати, сумка для камери потрібна щоб захистити все ваше обладнання, полегшуючи його перенесення.

Ще одне, на що слід звернути увагу, - це те, що ваша сумка повинна представляти вас і вашу особистість - обов’язково придбайте ту, яка вам сподобалась. Сподіваємось, наше керівництво допоможе вам вибрати підходящу модель саме для вас!


Повязані продукти

HD сумка штативна 100 см з ущільнювачем
0р.
Де купити

Довговічність і ергономічність для важких навантажень. Сумка для штатива MBAG100PN HD ідеально підходить для зберігання штатива в комплекті з головою загальною довжиною до 95 см. Завдяки своєму розумному асиметричному дизайну, регульованим плечового ременя і двом ручкам для перенесення, у вас не буде складності з перенесенням цієї сумки. Завдяки високоякісному внутрішньому ущільнювача Thermoform ця штативна сумка особливо міцна і стійка до зносу. І оскільки вона водонепроникна - це ідеальний компаньйон в умовах непередбачуваної погоди. До того ж прокладка Thermoform стійко і надійно тримає ваш штатив 475b з головою 400 або 405, забезпечуючи захист по обидва боки. Легко розкладайте і складайте штатив за лічені секунди і зберігайте його в надійному сумці з застібкою-блискавкою, яка відкривається повністю по всій довжині. Ущільнювач також буде діяти як буфер між поверхнею штатива і зовнішніми жорсткими поверхнями, забезпечуючи стійкість штативного комплекту до пошкоджень. Крім того, внутрішній кишеню полегшує вам зберігання і транспортування важливих аксесуарів, таких як панорамні ручки для відеоголови, тому у вас буде все, що вам потрібно для зйомки. Завдяки високоякісним матеріалам і довговічною конструкції, ця щільна сумка для штатива гарантовано забезпечує збереження і безпеку для вашого обладнання, будучи ідеальним компаньйоном для кожного активного фотографа...

Купити
Pro Light Reloader Air-50 сумка на колесах / ручна поклажа
0р.
Де купити

Нова сумка на колесах Pro Light Reloader Air-50 для дзеркальних фотокамер призначена для професійних мандрівних фотографів, які завжди в дорозі. Виготовлена і розроблена спеціально для мандрівників, вона відповідає найсуворішим вимогам авіакомпаній до ручної поклажі *. Зовнішня частина Air-50 виконана з тканини ріпстоп Pro-Light Rip-Stop з поліпшеним захистом кутів і додатковими захисними планками; всередині сумка оснащена цілісним піддоном з EVA-полімеру, що забезпечує легкий вага і захист. У цій сумці на колесах можна розмістити DSLR-камеру з встановленим об'єктивом 70/200 мм, другу камеру і до 3-4 об'єктивів, а також в сумці можна легко розташувати повний преміум комплект CSC-камери. Простір сумки легко адаптується під обладнання завдяки 12 захисним перегородок + 2 перегородок CPS (Camera Protective System), які можна легко регулювати. Крім того, вона оснащена двома внутрішніми прозорими кишенями для розміщення дрібних аксесуарів для камери, кабелів, карт пам'яті і т. Д. Air-50 оснащена містким доступним передньою кишенею для 15-дюймового ноутбука і додатковим переднім кишенею для документів і особистих речей. * Завжди перевіряйте вимоги до ручної поклажі вашої авіакомпанії перед польотом. Майте на увазі, що перевантаження сумки призведе до її розширення...

Купити
Advanced² сумка трикутна для DSLR, р-р L
0р.
Де купити

Трикутна сумка - must-have для тих, хто постійно в дорозі. Трикутна сумка Advanced² розміру L для дзеркальних камер - ваш незамінний помічник у справах. Вона спеціально розроблена для дзеркальних камер, це означає - у вас є підходяща сумка для роботи, а також вона підходить для ваших карт пам'яті і необхідних аксесуарів. Сумка вміщує DSLR з встановленим об'єктивом 70-200 / 2.8. Завдяки верхньому доступу ви можете витягувати камеру миттєво, щоб не упустити «той самий кадр». Клапан відкривається в протилежну сторону від тіла і не буде заважати вам, поки ви дістаєте камеру. Завдяки передньому кріпленню для штатива ви можете взяти з собою свій улюблений невеликий штатив, легко закріпивши його одним червоним еластичним шнуром. А оскільки сумка виготовлена з міцних якісних матеріалів, ви можете бути впевнені, що вона прослужить вам довго, навіть якщо ви самий зайнятої фотограф, що працює в найвимогливіших умовах. З додаткових переваг: сумка має дві бічні кишені для аксесуарів, що дозволяє взяти додаткові речі, коли ви не вдома. Для карти пам'яті і акумуляторів передбачені два внутрішніх модульних кишені, де вони будуть перебувати в цілості й схоронності. Ви можете носити цю універсальну сумку або за ручку, або через плече завдяки знімному плечового ременя, або на талії, використовуючи петлі для кріплення на поясний ремінь. Вся зовнішня тканина оброблена, що робить її водовідштовхувальним, а на випадок несприятливих погодних умов в комплект включений чохол-дощовик...

Купити

Категорії